Banner

Pivovarský dvůr Palačov

Malebný areál s možností pronájmu Pivovarské šalandy nebo pergoly. Součástí areálu jsou i pivní lázně a parní sauna.

Pivní lázně Pronájem prostor Exkurze Minipivovar
Spa Icon

Pivní lázně Palačov

Objevte pivní lázně pro 2-5 osob. Naše lázně jsou vybaveny parní saunou a relaxační zónou. Odpočiňte si v příjemném prostředí pivovaru.

Více o pivních lázních
Booking Icon

Pronájem prostor a rauty

Chcete si pobyt u nás opravdu užít? Nabízíme Vám možnost pronájmu Pivovarské šalandy nebo pergoly. Rádi Vám také pomůžeme s pořádáním firemní či rodinou akcí. Raut je samozřejmosti.

Zobrazit možnosti pronájmu
Bear Icon

Minipivovar Palačov

Objevte kouzlo našeho minipivovaru a zjistěte, jak vyrábíme pivo. Zasvětíme Vás do celého procesu výroby a umožníme Vám vyzkoušet si vyrobit vlastní pivo s vlastní etiketou. Pivo u nás můžete samozřejmě i zakoupit.

O našem pivovaru

Pivovarský dvůr Palačov

Historie Minipivovaru Paličák se začala psát v roce 2014 kdy se začalo vařit pivo v opravených prostorách Krutílkova statku. V roce 2018 jsme zjistili že stávající kapacita pivovaru již nedostačuje, a proto bylo rozhodnuto výstavbě nového pivovaru v prostorách bývalé strojní a traktorové stanice. V roce 2019 jsme uvařili první várku již na nové technologii a začala novodobá historie našeho pivovaru.

Od začátku jsme se soustředili na výrobu spodně kvašených piv, do kterých jsme dávali náš veškerý um a lásku, bez kterých by nebylo možné vyrábět kvalitní piva. V roce 2022 jsme otevřeli k našemu pivovaru další prostory, a to Pivovarskou Šalandu, Pivovarskou pergolu a Pivní lázně. Zároveň jsme v tomto roce poprvé pořádali Den Paličáka, kde jste měli možnost ochutnat všechna naše piva a zároveň se pobavit v celém areálu našeho krásného Pivovarského dvora.